martes, 27 de mayo de 2014

I venga assajar, assajar i retocar!



Ja ens trobem a una setmana de representar el nostre teatre i la veritat que ara sí que tinc els nirvis nerviosos. Encara que esta quasi tot fet encara, cada dia que quedem anem millorant coses per a poder fer el teatre el millor possible.

Ara si que ja quasi tot es assajar, i la veritat que ja hem fet assajos a classe davant els professors cosa que segons la meva opinió, era molt necessari. A més, a part dels assajos a la UIB, també hem quedat diversos dies per a practicar a casa per veure com quedava, cronometrar-nos, retocar coses del diàleg i assajar que molta falta em feia per a poder anar més segura.


A banda dels assajos, també hem quedat algun dia per a fer prova de vestuaris i pentinat. A més, hem aprofitat el dia que ens provàvem els trajes sencers per a fer-nos fotos, i poder fer el llibre que na Catalineta romprà el dia de l’obra. 





































Avui realitzarem el darrer assaig a la UIB i el dimecres 3 en farem un de general al Diari d’Eivissa. I el 4... mare meua si es que ja no queda res de res!!! Només he de dir que fins a ara ha set una experiència única i, que esper que tot surti bé!


Doncs ido, que dir?   MOLTA MERDA A TOTHOM!!!


  

La futura actriu Marta. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario